EVENIMENTE

Evenimente viitoare

Data

Locul desfasurarii

Descriere

2010 Arieseni

In primavara 2010, in data de 5-7 februarie intentionam sa organizam primul concurs de airboarding din Romania, concurs care se va desfasura la Arieseni. Astept sugestiile Dvs pe adresa: http://blog.extreme-zone-adventure.ro
Parteneri eveniment: SC TODEA TURISM SRL, CABANA ART, SALVAMONT BIHOR, OUTDOOR ADVENTURES.
ORGANIZATORII ISI REZERVA DREPTUL DE A FACE MODIFICARI PROGRAMULUI!

Evenimente trecute

Faceti click pe "camera foto" pentru a vedea galeriile de imagini

Data

Locul desfasurarii

Descriere

20-28.11.09 Oradea Targul de turism organizat de ANTREC la ERA SHOPING PARC - Oradea
09-15-22.11.2009 Crisul Pietros Ture pe Crisul Pietors impreuna cu Salvamont Bihor
07- 13.11.2009 Oradea Targul de Iarna – ERA SHOPING PARC- Oradea
01-02.11.2009 Suncuius Exercitiu de salvare din abrupt cu Salvamont Bihor desfasurat in Suncuius
24-25.10.2009 Arieseni Drumetie in Arieseni (Cascada Varciorog si Groapa Ruginoasa)
13-15.06.2009 Vadu Crisului Festivalul Vama Sarii de la Vadu Crisului
12-20.06.2009 Padina Padina - Curs Salvamont (de vara - incepatori )
30-31.05.2009 Oradea Petrece un weekend in Bihor - Pasajul Vulturul Negru, Oradea
04.04.2009 Oradea Expo Varadinum – Sala Sporturilor, Oradea
27-30.03.2009 Debrecen Targul de Turism de la Debrecen
Din 02.04.09 pana in 01.05.09 Raul Jiu - Petrosani Rafting ATRACTIE TOTALA!!!
Sunteti un impatimit al RAFTING-ului?
Defileul Jiului, intre Livezeni si Bumbesti Jiu (30 km), este cu siguranta unul dintre cele mai rapide si tehnice circuite de rafting din Romania. Gradul sau (intre WW2 si WW4) este dificil de stabilit avind in vedere ca prezinta fluctuatii ale nivelului de circa 3-4 metri intre cota maxima la viitura si cota minima din sezonul secetos. Schimbari bruste de directie, ruperi de nivel de 1-3 metri, pereti impunatori, virtejuri, valuri de 1-2 metri fac ca acest traseu sa fie deosebit de atractiv.
Oferta se adreseaza grupurilor de minim 6 persoane (maxim 50 pers/ tura/zi) si incepe din 02.04.09 pana in 01.05.09, sau cat timp va fi apa buna de rafting. Plecarea va fi la ora 04.00 din Oradea pentru cei care doresc sa calatoreasca cu noi si costa 50 ron/pers/dus-intors. Cei ce doresc pot sa vina cu masina proprie si ne vom intalni in Localitatea Petrosani la ora 10.00. Va recomandam sa va aduceti cu Dv. bluze polar/flece, pt. a le lua pe sub neoprene, prosop si haine de schimb.
Pretul difera in functie de lungimea traseului, numar de persoane,etc. Pentru traseul mare pretul este 230ron/pers./tura. Reduceri pentru elevi, studenti si grupuri mai mari de 10 persoane.
Pentru programari si orice alte detalii contactati-ne prin e-mail sau telefonic!
Adi 0722606597; e-mail: adi@extreme-zone-adventure.ro
Radu 0722606396 radu@extreme-zone-adventure.ro
     
27-29 martie 2009 Debrecen, Ungaria

Participarea la Targul regional de turism Debrecen 2009

Ungaria nu are potenţialul turistic al judeţului Bihor, dar mii de români aleg să-şi petreacă timpul liber sau vacanţele la ştrandurile din ţara vecină, deşi la 13 kilometri de Oradea se află staţiunile Băile Felix şi 1 Mai.
La aproximativ o oră distanţă cu maşina sunt Defileul Vadu Crisului, staţiunea montană Stâna de Vale, platoul carstic Padiş sau, puţin mai departe, Vârtopul.
Autorităţile bihorene au demarat o campanie de revigorare a turismului. Consiliul Judeţean (CJ) Bihor şi Federaţia Patronilor au atras zeci de operatori din turism la târgul regional de turism de la Debrecen, în încercarea de a-i determina pe turiştii maghiari să-şi petreacă vacanţele la noi în ţară.
„Dacă până acum companiile maghiare veneau în România să atragă turiştii români, Consiliul Judeţean şi-a propus să inverseze acest flux, să facem în aşa fel încât turiştii maghiari să vină să viziteze Bihorul şi să îşi cheltuie banii aici”, spune Dumitru Voloşeniuc, vicepreşedintele CJ Bihor.

Vineri, prima zi a târgului, a însemnat un succes uriaş pentru standul bihorean. Sute de vizitatori s-au înghesuit să ceară informaţii despre posibilităţile de cazare, obiective turistice şi variante de petrecere a timpului liber. Organizatorii târgului au decis chiar în prima zi să premieze CJ  Bihor pentru cel mai atractiv stand pentru vizitatori.
Sporturi extreme la Vadu Crişului
Operatorii din turism s-au întrecut în oferte. Firma bihoreana Extreme Zone Adventure (EZA) in colaborare cu Serviciul Judeţean Salvamont - Salvaspeo au promovat sporturile extreme: rafting, kayaking, zborul cu parapanta, alpinismul, speoturismul, airboarding-ul si multe altele. „Mulţi turişti maghiari fac rafting în Austria şi în Slovacia, dar nu ştiu că se face şi la noi la Vadu Crişului. Noi încercăm să-i atragem cu echipamentele deosebite, servicii de rafting si kayaking la standarde europene şi peisajele superbe”, a spus Adrian Iuhas, general manager EZA.
Marketingul, cel mai important
Organizatorul târgului de turism de la Debrecen, Halasi Csaba, spune că cel mai important aspect în atragerea turiştilor este marketingul, iar Bihorul a făcut puţin în acest sens. „Marketingul şi serviciile la nivel ridicat sunt cele mai importante aspecte. Nici eu nu ştiam mai nimic despre Bihor şi Oradea. Aveţi mult de lucru la marketing”, a spus Halasi Csaba. El a recunoscut că Ungaria atrage mai mulţi turişti tocmai din cauză că ştie să se promoveze, nu pentru că ar avea mai multe de oferit.

Din 08.02.09 pana in 01.03.09 Raul Aries - Campeni
RAFTING EXTREM!!!
Doriti adrenalina la maxim?
Acum este momentul! A inceput sezonul extrem de rafting pe Aries!
Raul de gradul de dificultate 3-4, cu apa super si din belsug, praguri si saritori, unele de peste un metru, traseu de 20 km, ghizi bine pregatiti si echipamentele de ultima generatie ce va stau la dispozitie vor face aventura Dvs. de neuitat!
Oferta se adreseaza grupurilor de minim 6 persoane (maxim 30 pers/ tura/zi) si incepe din 08.02.09 pana in 01.03.09, sau cat timp va fi apa buna de rafting. Plecarea va fi la ora 7.30 din Oradea pentru cei ce doresc sa ajunga la Arieseni cu noi si costa 30 ron/pers/dus-intors. Cei ce doresc pot sa vina cu masina proprie si ne vom intalni la pensiunea Alpin (200m de partia de ski Vartop) la ora 10.00. Va recomandam sa va aduceti cu Dvs. bluze polar/flece, pt. a le lua pe sub neoprene. De instructaj ne ocupam noi, nu va faceti probleme.
Pretul este de 150ron/pers./tura. Oferim reduceri pentru elevi, studenti si grupuri mai mari de 10 persoane.
Pentru programari si orice alte detalii contactati-ne prin e-mail sau telefonic!
Adi 0722606597; e-mail: adi@extreme-zone-adventure.ro
Radu 0722606396 radu@extreme-zone-adventure.ro
Din 02.03.09 pana in 01.04.09 Raul Lapus - Cheile Lapusului

RAFTING de ANDURANTA!!!

Doriti o super aventura?
Salbaticele Chei ale Raului Lapus (42km), impresionante prin grandoarea si lungimea lor, impreuna cu o echipa de ghizi bine pregatiti si echipamente de ultima generatie, va asteapta sa va testati limitele! Gradul de dificultate WW3 si accesul dificil in/din defileu face ca acest traseu sa fie recomandat celor cu vointa de fier, insa nerecomandat persoanelor emotive, slab pregatite fizic si psihic!
Oferta se adreseaza grupurilor de minim 6 persoane (maxim 30 pers/ tura/zi) si incepe din 02.02.09 pana in 01.04.09, sau cat timp va fi apa buna de rafting. Plecarea va fi la ora 06.00 din Oradea pentru cei care doresc sa calatoreasca cu noi si costa 50 ron/pers/dus-intors. Cei ce doresc pot sa vina cu masina proprie si ne vom intalni in Localitatea Vima Mica la ora 10.00. Va recomandam sa va aduceti cu Dvs. bluze polar/flece, pt. a le lua pe sub neoprene, prosop si haine de schimb. Este indicat ca in aceasta zona sa aveti la Dv. o mini trusa de supravietuire impermeabila care sa cuprinda: lanterna frontala cu baterii de rezerva, bricheta pt. aprins focul sau ceva similar, briceag, energizante, etc. De instructaj ne ocupam noi, nu va faceti probleme.
Pretul difera in functie de lungimea traseului, numar de persoane,etc. Pentru traseul mare pretul este 220ron/pers./tura. Reduceri pentru elevi, studenti si grupuri mai mari de 10 persoane.
Pentru programari si orice alte detalii contactati-ne prin e-mail sau telefonic!
Adi 0722606597; e-mail: adi@extreme-zone-adventure.ro
Radu 0722606396 radu@extreme-zone-adventure.ro

17 - 22.02 2009 Straja
Team Building Straja
In perioada 17 - 22 Februarie 2009 in statiunea montana Straja, am organizat un teambuilding in colaborare cu organizatia studenteasca Best Timisoara. Au participat 23 de studenti din 14 tari diferite plus cei din Romania. A fost un placut tur de forta atat pentru participanti cat si pentru organizatori, tinand cont ca noptile au fost niste party-uri continue intrerupte de activitatile de zi: ski, snowboard, parapanta in tandem, snowkayak si ultimul racnet in domeniul distractiei pe zapada si anume airboarding! Acest amalgam de nationalitati s-a transformat in aceasta perioada intr-o singura familie,un singur grup unitar fapt care a facut ca la sfarsit despartirea sa fie foarte grea pentru fiecare dintre noi.
Le multumim ca au fost alaturi de noi si ii mai asteptam!!!

08.02.09 Hotel Continental - Oradea
Balul Scafandrilor.
Un eveniment deosebit pentru iubitorii sporturilor extreme!
Seara la ora 17.00 Night Clubul Hotelului Continental a fost neincapator pentru lumea adunata aici. Evenimentul a fost organizat de partenerii nostrii de la Clubul de scufundari Nautilius cu ajutorul sponsorilor: Agentia Blu Travel, Benvenuti, Vitamin Store si 24FUN.
Pentru inceput au fost vizionate cateva filme superbe facute in timpul scufundarilor , filme in care s-au regasit multi dintre cei prezenti. A urmat prezentarea colectiei de echipament de scufundari Cressi 2009, iar in pauze prezentatorul ne-a incantat cu cateva cantece bune de un party pe plaja. Evenimentul a culminat cu decernarea brevetelor de scafandru unde conform traditiei toti cei brevetati au inchinat si au baut sampanie din mastile de scufundare. Le dorim un an cat mai bun!
09.09.2008 Crisul Repede
Activitate de curatare a malurilor Crisului Repede
23.08.2008 Cheia Rea
Exercitiu de salvare din canioane cu Salvamont Bihor
09-15.06.2008 Raul Olt- Tusnad

Curs de ghid rafting, in colaborare cu instructori de la Federatia Internationala de Rafting.

22-25 mai Parcarea Selgros, Oradea

Participarea la Expo-Varadinum cu materiale si echipament de rafting si Kayaking.

22.04-18.05.2008  Raul Crisul Repede

Cu ocazia Zilei Mondiale a Pamantului E.Z.A. in colaborare cu Directia Ape Crisuri-Bihor si Muzeul Tarii Crisurilor, cu sprijinul Asociatiei Salvatorilor Montani Suncuius, organizeaza igienizarea/curatarea albiei navigabile a Crisului Repede in portiunea cuprinsa intre Suncuius- Faleza si Vadu Crisului- amonte de baraj.

04-05.04.2008 Satu Mare
Eveniment organizat de A.T.E.Salamandra din Satu Mare cu ocazia Lunii Padurii (15martie-15 aprilie)
29.03.2008 Raul Crisul Repede

Cel mai mic participant (4ani) la o tura de rafting

11-13.03.2008 Baile Tusnad

Expeditie de 24 Km pe Raul Olt in colaborare cu Pensiunea Sara

08-10.02.2008 loc. Somaglia, Italia
Sarbatorirea a 20 de ani de existenta
8 Martie 2008 Crisul Repede
Deschiderea sezonului de Rafting 2008

2 Februarie 2008

Vartop - Arieseni

Concurs snowkayaking

VEZI MAI MULTE EVENIMENTE TRECUTE IN ARHIVA